פרויקט זמין בחשבון שהעלה אותו, אלא אם בעל הפרויקט שיתף אותו במפורש לפי אימייל או באמצעות קישור
בדיקת האחסון
בפאנל הניהול מופיע הנתון אחסון בשימוש. קובץ המדיה תופס את עיקר נפח האחסון, ולכן אפשר למחוק רק את המדיה לאחר שסיימתם להאזין לה ועדיין לשמור את התמלול
מחיקת קובץ המדיה
- מצאו את הפרויקט בפאנל הניהול
- פתחו את תפריט פעולות נוספות
- בחרו מחיקת קובץ מדיה
- קראו את הודעת האישור ואשרו
הפעולה מסירה את קובץ השמע או הווידאו ושומרת את הפרויקט ואת התמלול. לאחר המחיקה לא יהיה אפשר להאזין למדיה בעורך או להפעיל ממנה תמלול מחדש
מחיקת פרויקט
- פתחו את תפריט פעולות נוספות של הפרויקט
- בחרו מחיקת פרויקט
- בדקו שבחרתם את הפרויקט הנכון ואשרו
מחיקת פרויקט מסירה את הפרויקט כולו ואינה ניתנת לשחזור. גם הרשאות השיתוף של הפרויקט מוסרות
מידע חשוב
- בפרויקט ששותף איתכם, הסרה מהרשימה שלכם אינה מוחקת את המקור של הבעלים
- קישור צפייה ציבורי צריך להישלח רק למי שאמור לקבל גישה
- מידע נוסף על שמירת מידע, עיבוד וזכויות משתמשים מופיע במדיניות הפרטיות